Skip to content

Onze professionalsvoor uw parketwerken

Met 25 jaar ervaring staat ons gekwalificeerd personeel tot uw dienst om al uw parketwerken uit te voeren. Wij verplaatsen ons binnen Brussel en randgemeenten, in Vlaams- en Waals-Brabant. Onze offertes zijn gratis.

parquet_chene_zenitude_miel_point-de-hongrie139-ambiance

Plaatsen en renoverenvan parket

Heeft u een oude houten vloer die aan renovatie toe is? Doe beroep op onze diensten! Wij maken uw vloer weer als nieuw. Dit zijn enkele van de prestaties die wij kunnen leveren:

 

  • Grondige reiniging
  • Herstellen van gaten, krassen, beschadigde latten…
  • Behandeling van hout: coaten, boenen, lakken, oliën, enz.
  • Afbijten en schuren van parket
  • Volledige renovatie
  • Restauratie van oude parketvloeren

Gespecialiseerdmateriaal

We gebruiken het beste materiaal voor de behandeling van uw hout door gebruik te maken van op de markt erkende merkproducten (Blanchon, Bona, Basin, Ciranova, Woca, Osmo, Plastor, Sika, Mapei, Rubio …), en machines met geavanceerde technologieën. Zo garanderen wij de beste afwerking.

Produits entretien

Een ruime keuzeaan houtsoorten

Wij bieden u de ruimste keuze van het land voor parketvloeren. Wij werken namelijk met de volgende leveranciers: Boen, Bauwerk, Huot, Tarkett, Dubois, Collstrop, Quick-Step, Design Parquet, Junckers, Flamingo, Z-Parket, Parador, Ter Hürne, Coretec, Stile, Parky, Interparquet, Weitzer Parkett, Q-Floor, Bamboo Touch, Panaget, Di Legno, Bruno, Natural Wood, Vetedy, Lalegno…

Oplossingenvoor elk parket

Aarzel niet om uw parketwerken aan ons toe te vertrouwen: of het nu gaat om eikenhout, massief hout of gelamineerd hout, voor het plaatsen zijn professionele vaardigheden vereist, want dit natuurlijk materiaal werkt voortdurend. Bij het lijmen moet dus worden geanticipeerd op eventuele processen van uitzetten en samentrekken.

Onze teams zijn gespecialiseerd in dit soort werk. Ongeacht uw vloerbekleding (Engels verband parketvloer, mozaïek, meerlagig, massief hout, planken, enz.), u krijgt een betrouwbare en duurzame verbinding tussen de ondergrond en de vloer.

Bovenop onze uitstekende plaatsingsdiensten zijn wij eveneens gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsvolle afwerkingen. Wij behandelen uw gerenoveerd of nieuw parket met producten die voor een jarenlange bescherming zullen zorgen. Doordat deze behandelingen niet zichtbaar zijn met het blote oog, behoudt uw parket haar natuurlijk en mooi uitzicht terwijl het toch van een goede bescherming geniet.

Zowel voor uw interieurals uw terras

Wij plaatsen de houtsoort van uw keuze bij u thuis, zowel binnen (parket in eik, walnoot, merbau, wengé, enz.) als buiten. Wij bieden u voor uw terras planken van harde houtsoorten zoals teak, padoek of ipé, die behoren tot duurzaamheidsklasse 1. Deze hebben geen speciale behandeling nodig.

Als u kiest voor tropisch hout, kunnen onze teams u adviseren en voorzien van de nodige beschermende behandelingen om de natuurlijke vergrijzing te vertragen.

Neem contact met ons op voor een gratis offerte!

Logo Quick Step
Logo Bamboo Touch
Logo Junckers
Logo Bauwerk
Logo Collstrop
Logo Boen
Logo Stile
Logo Huot
Logo Tarkett
Logo Coretec
Logo Weitzer
Logo Ter Hurne