Skip to content

Laat uw schilderwerken aan ons over

Wij zijn actief in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant, waar we al uw interieurschilderwerken uitvoeren. Wij gebruiken erkende merkproducten (Levis, Sigma, Trimetal, Flamant, enz.) voor een onberispelijk resultaat.

154368300_5141937969214932_7397146100215628174_n

Nauwkeurige schilders

We hebben vele jaren ervaring in de sector en we garanderen een verzorgde afwerking binnen de vooropgestelde termijn. Om u een resultaat te garanderen dat aan uw verwachtingen voldoet, bereiden wij de ondergrond van tevoren voor, zodat deze perfect glad wordt: opvullen van gaten en barsten, schuren…

Onze teams beheersen ook veel specifieke technieken (patina, plamuur, effecten, enz.) om precies aan uw verwachtingen te voldoen.

Persoonlijke begeleiding

Weet u niet welke kleur u moet kiezen om uw interieur opnieuw te schilderen? Twijfelt u tussen de vele beschikbare afwerkingen (mat, satijnglans, glanzend, fluweel, enz.)? Wij staan u bij met advies over de meest geschikte kleuren, naargelang uw smaak en decoratie.

Maak het beheer van uw werf eenvoudiger door gebruik te maken van een enkele leverancier voor uw schilderwerken en het plaatsen van vloerbekleding!

Een completedienstverlening

Wij beperken ons niet enkel tot schilderwerken, wij bieden u een totaalservice. Dankzij onze uitgebreide kennis op verschillende gebieden kan u eveneens op onze rekenen voor andere afwerkingswerkzaamheden in uw interieur zoals het vervaardingen van sierlijsten en/of het aanbrengen van behangpapier of glasvezelbehang. Vertrouw ons uw renovatieproject met een gerust hart toe.

Vraag uw gratis offerte!

Logo Quick Step
Logo Bamboo Touch
Logo Junckers
Logo Bauwerk
Logo Collstrop
Logo Boen
Logo Stile
Logo Huot
Logo Tarkett
Logo Coretec
Logo Weitzer
Logo Ter Hurne