Skip to content
L’institut du Parquet - Plancher et matériel de location à Bruxelles

L’institut du Parquet

De grootste keuze aan parketmerken en materiaal in Brussel

Kom langs in onze showroom en ontdek meer dan 600 verschillende parketreferenties.

parketwerken

Onze elegante, warme en duurzame parketvloeren zijn verkrijgbaar in tal van stijlen en soorten. Dankzij onze knowhow zorgen we voor de installatie van uw nieuwe vloerbekleding of de renovatie van uw bestaande vloeren.

Verhuur van machines

Bent u een doe-het-zelver en wenst u uw parketwerken zelf uit te voeren? Ontdek

in onze toonzaal machines te huur in perfect werkende staat: schuurmachines, boenmachines, slijpmachines, enz.

Onze producten

We beschikken over een grote voorraad accessoires en al het materiaal dat nodig is voor de behandeling en het onderhoud van hout: olie, vernis/lak, lijm, enz. U vindt ook reinigingsproducten die geschikt zijn voor elke houtsoort.

Schilderwerken

U kunt rekenen op ons team dat gekwalificeerd is om uw interieurschilderwerken volgens de regels van de kunst uit te voeren. We gebruiken producten van kwaliteitsmerken om een onberispelijke afwerking te garanderen.

L’institut du Parquet - Plancher et matériel de location à Bruxelles

Houtsoorten en parketmerken

Onze winkel biedt u de ruimste keuze van het land aan houtsoorten en merken van parket.

Zo vindt u bij ons voor uw interieur massieve, halfmassieve of laminaatvloeren van eik, walnoot, merbau, wengé, kersenhout of zelfs afrormosia. Wij bieden u ook meerlagige of gelamineerde parketten, beschikbaar in tal van afwerkingen.

Voor buiten bieden wij u een ruim assortiment parketten van bamboe, teak, padoek en ipé.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken: Boen, Bauwerk, Huot, Tarkett, Dubois, Collstrop, Quick-Step, Design Parquet, Junckers, Flamingo, Z-Parket, Parador, Ter Hürne, Coretec, Stile, Parky, Interparquet, Weitzer Parkett, Panaget, Q-Floor, Bamboo Touch, Di Legno, Bruno, Natural Wood, Vetedy, Lalegno…

Meer dan 25 jaarervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring kunt u de beste producten van de markt vinden in onze verf- en decoratiewinkel. Wij heten u welkom in onze twee showrooms in Brussel, waarvan er één uitsluitend bestemd is voor de verhuur van machines. We bieden zowel particulieren als professionals, van wie we de belangrijkste leverancier zijn, een ruime keuze aan materiaal en een dienstverlening aangepast aan uw behoeften.

We zijn gespecialiseerd in renovatie van huizen en verrichten ook uw verschillende werkzaamheden overal in Brussel en in Waals- en Vlaams-Brabant. Wij werken met een selectie van bekende merken in parket en verf.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis offerte. U geniet van professioneel en persoonlijk advies over parket, verf, decoratie en renovatie.

L’institut du Parquet - Plancher et matériel de location à Bruxelles

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen!

Logo Quick Step
Logo Bamboo Touch
Logo Junckers
Logo Bauwerk
Logo Collstrop
Logo Boen
Logo Stile
Logo Huot
Logo Tarkett
Logo Coretec
Logo Weitzer
Logo Ter Hurne